Merkskes Jack Russell's


" wat 35 jaar geleden begon"


Onze ervaring gaat al meer dan 35 jaar terug, toen was de Jack Russell nog erg onbekend in Nederland.  Ik wilde als puber dolgraag een kleine huishond, maar mijn ouders hadden niets met kleine honden. Totdat we via Engelse springruiters kennis maakte met de eigenwijze Jack Russell.  Een kleine hond die denkt een grote hond te zijn, leergierig,  eigenwijs, slim, innemend, intelligent.  Mijn ouders waren op slag verliefd, en zo kwam de eerste Jack in ons leven. Een liefde  die nooit meer overging, en waar we vandaag de dag nog enorm van genieten. We delen deze passie graag met anderen. 
Wij vinden het belangrijk om een gezonde Jack te fokken, die voldoet aan het beeld dat we 35 jaar geleden al hadden. Een Jack die uitgroeit tot een fijne huishond.

 Deze start krijgen ze bij ons al mee, met veel liefde, aandacht  en geduld socialiseren we onze pups. Maar ook als ze uiteindelijk verhuizen naar een nieuw baasje blijven we bereikbaar voor coaching, en zijn we zeer actief op Facebook waar men leuke foto's , filmpjes deelt maar ook vragen kan stellen. Wij als Fokker zijn blij om op deze manier in contact te blijven.