Nestplanning

Eind a[ril hopen we us te verwelkomen uit de combinatie Scribendi Royal Ragsnriches X Kijdroh's Sweet Suzanne. Pups zijn gefokt volgens de richtlijnen van Tibetaanse Terrier Club Nederland.  

10 mei

Twee weekjes oud zijn we  en we  groeien als kool! Oogjes open en we horen, de wereld wordt groter. Het is zo wonderlijk om dit vijftal te zien ontwikkelen, mooie tibetaantjes met nu al een eigen persoonlijkheid.  Eerste ontworming gehad, gatsie!

Geboren!

Na een voorspoedige vlotte bevalling is Sabineke bevallen van twee teefjes en drie reutjes.
Sabineke is een super mama, en we zijn heel trots

De pups groeien op in huiselijke sfeer in ons gezin en samen met onze dieren. Wij hebben paarden , honden en niet te vergeten onze "je weet wel "kater Eddy. 
De pups mogen bezoek ontvangen vanaf 3 weken, dit ivm infectiegevaar en de rust voor de moeder.  Deze drie weken waarborgen we vooral de rust zodat de pups een goede en veilige start maken. Na drie weken beginnen we rustig met socialiseren, elke dag wordt de wereld een stukje groter. Gedurende de weken trainen we met groomen, ze gaan een keer in bad, en we oefenen het alleen zijn, met benchtraining. In alle rust leren we de pup het vertrouwen te geven dat hij/zij de wereld aankan zonder mama.

Na kennismaking kunt u bij ons een pup reserveren. Belangrijk is dat u vertrouwen hebt in ons als fokker en wij vertrouwen dat u een baasje  bent met verantwoording, tijd , geduld en veel liefde.  Na reservering vragen wij een aanbetaling omdat in verleden voor is gekomen dat mensen toch voorzien zijn, niks laten weten en wij adhoc op zoek moeten naar een nieuw baasje. Wij vinden dat niet prettig want we bouwen graag een band op met onze toekomstige baasjes. Want uiteraard bent u welkom om de ontwikkeling van uw pupje te volgen middels puppybezoek. Ook houden we u updatet met foto's en filmpjes.
U bent van harte welkom om de ontwikkeling van uw pup te volgen . Wij hebben vaste inloop ; elke zondag van 14.00 tot 17.00 uur. U bent vrij  omte komen, de koffie/thee staat klaar. Mogelijk ontmoet u andere baasjes, en kunt u genieten van de pups.

Ik kan uw adviseren over alles wat er bij komt kijken, opvoeding, voeding en puppyuitzet, Eventueel kunt u bij mij de puppyuitzet bij mij aanschaffen; immers ik ben ervaringsdeskundige en weet inmiddels wat handig is, wat nodig is en wat niet. Ik heb een webshop met hondenvoeding. Ik ben daar mee begonnen vanuit interesse en omdat ik graag zeker wil weten wat ik mijn honden geef. Ook kan de behoefte van honden onderling verschillen.
Uiteraard krijgt u een goed gevuld puppypakket mee met daarin alles voor een goede start.
Ik blijf uw aanspreekpunt  voor vragen, advies, en zal u zo goed mogelijk ondersteunen om uw pup te laten uitgroeien tot een lieve, fijne opgevoede huishond

Tussen de 6/ 7 weken wordt de pup ingeënt en gekeurd door de dierenarts.
De buitendienst medewerker van de Raad van Beheer komt langs om DNA af te nemen en de pup te voorzien van identificatie chip.

Wij verzekeren uw pup één maand gratis bij Petplan. Dat geeft u de tijd om rustig te oriënteren of u doorgaat met verzekeren en welk pakket.  Wij doen er alles aan om een gezonde hond te fokken en de pup wordt uitgebreid gekeurd door de dierenarts. Maar er kan altijd iets voorvallen , ongeluk of anders, en dierenartskosten kunnen oplopen. 
De verzekering stopt automatisch, u zit nergens aan vast.

LINKS

*   Raad van Beheer Houden van Honden
     Houden van honden (houdenvanhonden.nl)
*   Kennel Kydroh's  van Jos Hordijk
      https://kijdroh-s-tibetaanse-terrier.jouwweb.nl
*   Rags to riches dogfood 
     www.ragstorichesdogfood.nl