Wij verwachten pups derde week van mei 2023

De pups groeien op in huiselijke sfeer in ons gezin en samen met onze dieren. Wij hebben paarden , honden en niet te vergeten onze "je weet wel "kater Eddy. 
De pups mogen bezoek ontvangen vanaf 3 weken, dit ivm infectiegevaar en de rust voor de moeder.  Deze drie weken waarborgen we vooral de rust zodat de pups een goede en veilige start maken. Na drie weken beginnen we rustig met socialiseren, elke dag wordt de wereld een stukje groter. Gedurende de weken trainen we met groomen, ze gaan een keer in bad, en we oefenen het alleen zijn, met benchtraining. In alle rust leren we de pup het vertrouwen te geven dat hij/zij de wereld aankan zonder mama.

Na kennismaking kunt u bij ons een pup reserveren. Belangrijk is dat u vertrouwen hebt in ons als fokker en wij vertrouwen dat u een baasje  bent met verantwoording, tijd , geduld en veel liefde.  Na reservering vragen wij een aanbetaling omdat in verleden voor is gekomen dat mensen toch voorzien zijn, niks laten weten en wij adhoc op zoek moeten naar een nieuw baasje. Wij vinden dat niet prettig want we bouwen graag een band op met onze toekomstige baasjes. Want uiteraard bent u welkom om de ontwikkeling van uw pupje te volgen middels puppybezoek. Ook houden we u updatet met foto's en filmpjes.Puppybezoek is altijd mogelijk maar wel op afspraak. Op deze manier heb ik tijd en kan ik ook de rust waarborgen voor de moeder met pups. 

Ik kan uw adviseren over alles wat er bij komt kijken, opvoeding, voeding en puppyuitzet, Eventueel kunt u bij mij de puppyuitzet bij mij aanschaffen; immers ik ben ervaringsdeskundige en weet inmiddels wat handig is, wat nodig is en wat niet. Ik heb een webshop met hondenvoeding. Ik ben daar mee begonnen vanuit interesse en omdat ik graag zeker wil weten wat ik mijn honden geef. Ook kan de behoefte van honden onderling verschillen.
Uiteraard krijgt u een goed gevuld puppypakket mee met daarin alles voor een goede start.
Ik blijf uw aanspreekpunt  voor vragen, advies, en zal u zo goed mogelijk ondersteunen om uw pup te laten uitgroeien tot een lieve, fijne opgevoede huishond

Tussen de 6/ 7 weken wordt de pup ingeënt en gekeurd door de dierenarts.
De buitendienst medewerker van de Raad van Beheer komt langs om DNA af te nemen en de pup te voorzien van identificatie chip.

Rags to Riches Daantje wordt voor het eerst mama. Ze is een blijmoedig , aanhankelijk meisje, en echte knuffel.

Ribessita like a Boss ( Boske)
De papa van beide nestjes. Boske is een schat, die zijn rol als papa serieus neemt.
Zie foto hieronder!
Hij wil best op ze passen om mama de rust te gunnen. Dit lieve karakter geeft hij door aan zijn kinderen. 

vrijdag 2 juni

Onze oogjes en oortjes zijn open; we kijken de wereld in en we horen van alles!! En meteen worden we actief en zijn we nieuwsgierig. 

vrijdag 26 mei

Vandaag zijn we 11 dagen oud; we tijgeren al in ons nest. We groeien goed, maar wij eten dan ook veel en slapen veel. En we zijn maar met drie dus lekker veel eten voor ons, joepie!

update

Goed Nieuws! Op maandag 15 mei is Daantje bevallen van drie prachtige meisjes!
We zijn blij dat moeder en dochters het goed maken, wat zijn we trots op haar. De allereerste  foto's!!

Mary ( nouz ) Ben Mazar -I- Sharif.
Een rustig meisje die graag bij je op de bank ligt, rustig karakter maar zelfzeker.

Papa Bosske " ik pas wel op de kids, het is papadag"
Hoe lief♥️

Vrijdag 2 juni

Onze oogjes en oortjes zijn open; en de wereld gaat voor ons open. We ervaren nu andere prikkels, hoe spannend. 

Onze missie

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom helpen we mensen zoals u. Elke dag weer.

Vrijdag 26 mei

Onze mama heeft het heel druk, 8 kinders voeden; maar wat zijn we trots!! We groeien goed, en we bewegen ons steeds meer, maar we slapen ook veel. Dan kan mama af en toe pauze nemen.

geboortenieuws

Niet te geloven maar Nouz besloot maar gezellig mee te doen, en ook bij haar babies!!

Dikke buikjes; het wordt steeds spannender. De dames voelen zich goed, eten nog steeds flinke porties dus daar ben ik blij mee.
Nog twee weekjes; zoooo nieuwsgierig♥️  

Puppyfoto's van eerdere nestjes

LINKS

*   Raad van Beheer Houden van Honden
     Houden van honden (houdenvanhonden.nl)
*   Kennel Kydroh's  van Jos Hordijk
      https://kijdroh-s-tibetaanse-terrier.jouwweb.nl
*   Rags to riches dogfood 
     www.ragstorichesdogfood.nl